Asociația Oncologică Maria Piperea a făcut daruri copiilor aflați pe patul de spital, bolnavi de această boală cruntă…

0
562

Asociația Oncologica ”Piperea Maria” a început  de ieri, 20 decembrie,  campania ” FAPTE BUNE”…anul are!

 Miercuri, 21 decembrie, președinta  Asociației a fost prezentă în Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, mai precis, în sectia de pediatrie. În zilele ce vor urma, Maria Piperea va  poposi, cu brațele pline de daruri,  în Spitalul de copii ”Victor Gomoiu” și la Spitalul Fundeni, secția de Oncologie pediatrică.

După cum probabil ați înțeles acțiunile Asociației se adresează cu prioritate copiilor ce se află în suferință,  pe patul de spital, afectați de această boală cruntă.

Conform datelor statistice în România,  într-un singur an au murit aproape 60.000 de persoane din cauza cancerului, din aceștia un procent semnificativ fiind acela al copiilor.

Președinta Asociației a dorit ca prin intermediul nostru să adreseze câteva cuvinte de mulțumire celor ce au ajutat-o pe parcursul întregii sale activități caritabile de-a lungul acestui an, spunând:

Mulțumesc tuturor agenților economici care ne-au fost alături în realizarea acestui proiect ambițios. Sunten extrem de fericți că aducem un pic de  bucurie acolo unde MOȘ CRACIUN ajunge mai greu! – ne mai spunea Președinta Asociației, Maria Piperea.