Asistaţii Cantinei de Ajutor Social şi-au primit hrana pentru toată săptămâna. Vezi motivul…

0
115

Săptămâna aceasta, angajaţii Cantinei de Ajutor Social Giurgiu au furnizat beneficiarilor hrana pentru mai multe zile. Motivul, după cum ne spunea directorul Direcţiei de Asistenţă Socială Giurgiu, Viorica Bănescu, a fost legat de faptul că, în zilele următoare, vor demara pregătirile pentru masa populară de 1 Decembrie.

Astfel, coşul cu alimente primit de cei 29 de beneficiari ai Cantinei, cărora li se adaugă cei 15 găzduiţi, în aceste zile, de Centrul de Primire în Regim de Urgenţă de la Giurgiu Nord, a cuprins:

  • Hrană caldă: ciorbă de roşii şi mazăre cu pui
  • Hrană rece: pâine, conserve de carne de porc, smântână (o cutie de 400gr), salam (1 calup), cârnaţi afumaţi (1 kg), pui de gătit (1 bucată), carne tocată (1 kg), conserve de peşte, napolitane (un pachet), brânză topită (o cutie de 140 gr), cremwuşti (1 kg), lapte (1 litru), zacuscă (1 borcan), margarină (o cutie de 250 gr), pateu de ficat.

 

Alocaţia de hrană pentru un asistat al Cantinei de Ajutor Social este de 12 lei pe zi, în timp ce pentru cei găzduiţi la Centrul de la Giurgiu Nord, aceasta este de 16 lei pe zi. Diferenţa vine, mai preciza directorul Viorica Bănescu, din faptul că acestora din urmă li se asigură trei mese pe zi, nu două, ca în cazul celor de la cantină.

(JGR)