Aproape două mii de parfumuri descoperite asupra unui cetățean turc, în frontiera GIURGIU

0
95

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui autocar, aproximativ 2.000 de parfumuri și articole vestimentare care erau inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

„În cursul zilei de 18 august, polițiștii de frontieră giurgiuveni au efectuat, pe sensul de intrare în țară, controlul specific asupra unui autocar, care transporta persoane în regim internațional, pe ruta Turcia – România.

 Cu această ocazie,  polițiștii de frontieră au descoperit în cala autocarului, mai multe pungi din plastic de culoare neagră. Acestea conţineau 139 de articole vestimentare și 1.854 de parfumuri care purtau însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

În cadrul cercetărilor, s-a stabilit faptul că bunurile respective aparțineau unui cetățean turc, în vârstă de 57 de ani, pasager al autocarului.

Produsele sus-menționate, în valoare de aproximativ 400.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor şi introduse în camera de corpuri delicte din cadrul S.T.P.F. Giurgiu.

În prezent, polițiștii de frontieră efectuează cercetări față de cetățeanul turc, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.” – ne informează Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu.

(jurnal)