Apa Service vine cu precizări pentru populație

0
179

În urma unei sesizări venite din partea locuitorilor din zona Parcului Fabrica de Zahăr, cu privire la faptul că în zonă se înregistrează o avarie majoră, am stat de vorbă cu reprezentanții SC APA SERVICE SA, care ne-au precizat faptul că au cunoștință de acea defecțiune. Totodată, conducerea APA SERVICE ne-a transmis un comunicat de presă, pe care îl redăm, integral, mai jos:

Lucrătorii Apa Service SA se confruntă zilele acestea cu un vârf de solicitări, peste zece lucrări la reţeaua de apă potabilă fiind în desfăşurare, la care se adaugă inerentele avarii izolate. Astăzi (n.r 5 august) la ora prânzului toate utilajele societăţii erau pe teren, în condiţiile în care, în noaptea aceasta, între orele 23 şi 05, este planificată o intervenţie majoră legată de efectuarea unor lucrări de mentenanţă la Statia de Pompare Giurgiu Nord, ceea ce va presupune alimentarea cu apă, în acest interval,  doar din Staţia de Pompare Sud.

În aceste condiţii societatea a stabilit anumite priorităţi şi asigură cetăţenii  că în cel mai scurt timp avariile semnalate dispeceratului vor fi remediate.

Vă informăm şi pe această cale, că orice sesizare sau reclamaţie cu privire la avarii sau disfuncţionalităţi apărute în reţeaua de apă/canal, inclusiv cele privind presiunea sau calitatea apei, trebuie anunţate la dispeceratul societăţii, tel: 0246/21 57 18; 0731 551 626. Reamintim că societatea noastră nu poate prelua sesizări prin intermediul reţelelor de socializare.

Vă mulţumim pentru înţelegere,

Conducerea

 Apa Service SA Giurgiu