Anunț important făcut de deputatul dr. Elena Cristina DINU: Spitalul din Bolintin Vale va achiziționa echipamente de 40.000 de euro!

0
294

Fiind desemnat spital-tampon în lupta contra COVID 19, Spitalul Orășenesc din Bolintin Vale va achiziționa o serie de aparate necesare în această perioadă, valoarea acestora fiind de 40.000 de euro. Anunțul a fost făcut de către deputatul giurgiuvean Elena Cristina Dinu, pe contul său de socializare.

Având nevoie de mai mult sprijin tehnic pentru a gestiona cazurile cu forme ușoare, medii sau medii severe de COVID – 19, prin consultare cu managementul Spitalului Orășenesc, Primăria Orașului Bolintin-Vale a aplicat o cerere de finanțare prin intermediul apelului extraordinar al Inițiativei Europene, pentru achiziționarea unor echipamente medicale care să ofere posibilitatea spitalului de a furniza serviciile necesare în combaterea infectării cu virusul COVID-19.
Conform apelului extraordinar al Inițiativei Europene, UAT Bolintin-Vale a avut posibilitatea să achiziționeze echipamente pentru asistență medicală, telemedicină (MED) în limita sumei de 40.000.”, a scris pe contul său de socializare deputatul giurgiuvean, dr. Elena Cristina Dinu.
Echipamentele pe care Primăria Orașului Bolintin-Vale le-a solicitat prin cererea de finanțare, sunt următoarele: 3 dispozitive portabile cu ultrasunete, capabile să furnizeze ecografie pulmonară și abdominală, 10 laptopuri și 10 tablete necesare pentru a facilita comunicarea cadrelor medicale în interiorul secțiilor contaminate.

(Jurnal)