Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi: Vreme de vară în mijlocul toamnei! Cât va dura

0
221

Ne apropiem de finalul lunii octombrie, însă vremea continuă să fie neașteptat de caldă în acest weekend. Termometrele arată la această oră, în Giurgiu, 24 de grade Celsius!

Vom avea parte de vreme ca într-o zi de vară, sâmbătă, 19 octombrie. Temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod normal în această perioadă, în special în regiunile intracarpatice unde sunt anunțate chiar și 28 de grade. Vremea în București se anunță a fi la fel de frumoasă – o zi cu cer senin și maxime de 24 de grade Celsius, spun meteorologii.

Sâmbătă, vântul va sufla slab, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 28 de grade Celsius. În schimb, minimele se vor încadra între 5 și 15 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, conform Mediafax.

În Giurgiu, vremea va fi predominant frumoasă, la orele amiezii fiind mai caldă decât în mod normal. „Cer mai mult senin, exceptând primele ore ale zilei şi a doua parte a nopţii, când va fi nebulozitate joasă stratiformă sau ceaţă, vânt în general slab, maxima se va situa în jurul valorii de 24 de grade, temperatura minimă va fi de 9-10 grade”, afirmă meteorologii.