144128601331263317Conform site-ului wowbiz.ro, cântăreţul de manele Florin Salam şi trupa sa au fost opriţi de autorităţile americane pe aeroportul din New York, după ce asupra lor s-a  găsit suma de aproximativ 100.000 de dolari, cash, bani câştigaţi la concertele susţinute peste Ocean.

Maneliştii  susţinuseră mai multe concerte în SUA, unde au câştigat sume serioase. Opriţi de vameşi şi întrebaţi cu ce acte pot dovedi că suma provine din cântat, Salam nu a putut justifica banii, așa cum reușesc deseori în România. Salam şi-a obţinut recent viza de SUA şi se declara încântat de atmosfera de peste Ocean. 

Din păcate americanii ăștia nu știu cum cade Legea pe spate când regii manelelor  se dezlănțuie pe la câte o paranghelie și de aia au luat lucrurile în serios, nelăsându-se intimidați de faima Salamului nostru cântăcios.

După incidentul de la aeroport, Florin Salam a plecat în Germania, pentru alte concerte. Asta probabil de supărare sau sperând că la nemți nimeni nu-l va mai deposeda de banii aruncați în el de către fani, fără milă și fără număr…! Ooooff viața meaaa!

(Nelu Fanu)