Polițiștii giurgiuveni au fost la datorie, pe toată perioada minivacanței de Paște, pentru ca cetățenii să petreacă în liniște și siguranță sărbătoarea Învierii Domnului

În urma acțiunilor și intervențiilor efectuate de polițiști, au fost constatate 19 infracțiuni, au fost aplicate peste 445 de sancțiuni contravenționale și au fost reținute 42 de permise de conducere.

În perioada 6-9 aprilie a.c., peste 200 de polițiști au acționat zilnic (cu excepția nopții de Înviere) la nivelul județului Giurgiu, pentru prevenirea faptelor antisociale menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate peste 15 acțiuni și s-a intervenit la 460 de evenimente, dintre care peste 376 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților desfășurate de polițiști, în această perioadă, au fost constatate 19 infracțiuni la regimul rutier.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 445 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 164.870 de lei.

Ca măsuri complementare, au fost reținute 42 de permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare auto.