Ambulanța SMURD din Roata de Jos, implicată într-un accident grav, cu 4 victime!

0
512

   Ambulanța  SMURD din  localitatea  ROATA DE JOS (județul Giurgiu) a fost implicată într-un accident grav, încheiat cu patru victime. 

Cei răniți în accident au ajuns la spital după ce autosepecială a fost izbită în plin de o mașină, răsturnându-se.

      Accidentul s-a petrecut luni noapte, în jurul orei 24:00,  pe bulevardul Iuliu Maniu, la intersectia cu bulevardul Geniului, în sectorul 6 al Capitalei. Ambulanța SMURD, ce aparține Detaşamentului de Pompieri Roata de Jos, se îndrepta spre Spitalul Universitar cu o pacientă de 62 de ani, preluată din județul Giurgiu.

      Deşi autospeciala SMURD era în misiune şi avea semnalele acustice şi luminoase în funcțiune, o şoferiță de 29 de ani nu ar fi observat-o la timp şi a lovit-o în plin. Impactul a fost atât de violent încât Ambulanța a fost răsturnată pe o parte.

      Mai multe ambulanțe şi pompieri de la ISU BIF au sosit la fața locului. În urma impactului, 4 victime au ajuns la spital. Trei dintre ele (pacienta din ambulanță, unul din paramedicii SMURD şi şoferița din maşină), au fost transportați la spitalul Universitar.

Rănită a fost şi o fetiță de 6 ani, fiica şoferiței, care după ce a fost stabilizată de medici, a fost trasportată la spitalul Grigore Alexandrescu pentru investigații.

    Rămaşi la fața locului, polițiştii de la Brigada Rutieră şi criminaliştii, au făcut cercetarea la fața locului pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

(Jurnal)