AcasăActualitate”Ambulanță Privată Giurgiu” în parteneriat cu Consiliul Local și Primăria comunei Vedea,...

”Ambulanță Privată Giurgiu” în parteneriat cu Consiliul Local și Primăria comunei Vedea, au prezentat și propus pachete de servicii medicale, specializate, pentru locuitorii din mediul rural!

Într-un Comunicat de presă al firmei Ambulanță Privată Giurgiu, primul serviciu de acest fel din județul Giurgiu înființat cu fonduri europene, am găsit și părerea unui asistent medical comunitar din comuna Vedea, locul în care recent s-a desfășurat o acțiune de promovare a serviciilor de sănătate în această localitate: ”Mi-am dorit să particip la acest eveniment să înțeleg eu cât mai bine serviciile pe care Ambulanță Privată Giurgiu le oferă cetățenilor din comuna Vedea pentru a putea să le explic mai bine celor cu care interacționez zi de zi. Este clar că avem nevoie de astfel de servicii în comună!”

La rândul lor cei din Ambulanța Privată Giurgiu ne consemnează modul în care s-a desfășurat întreaga acțiune:

”La două săptămâni după ce am fost prezenți în Comuna Vedea pentru a asigura asistență medicală specializată pentru Federația Română de Fotbal, la Cupa Prieteniei, organizată de Federatia Romana de Fotbal în parteneriat cu Asociația pe Dezvoltare Comunitară Comuna Vedea Județul Giurgiu am revenit cu drag în Comuna Vedea în data de 26 iunie 2023 la invitația consiliului Local al comunei Vedea pentru cel de al cincilea eveniment de promovare a serviciilor medicale pentru locuitorii din mediul rural ce a avut loc la Căminul Cultural din comună.

Ambulanță Privată Giurgiu în parteneriat cu Consiliul Local Vedea și Primăria comunei Vedea, reprezentată de primarul Marian Țaga,  au prezentat pachete de servicii medicale speciale pentru membrii comunității:  Pachet Ecografie Abdominală, Pachet Diabet și Boli de Nutriție, Pachet Cardiologie, Pachet Ginecologie, Pachet Tiroidă. Aceste pachete fiind gratuite pentru persoanele asigurate și contra cost pentru persoanele neasigurate.Evenimentul a fost transmis live https://www.facebook.com/AmbulantaGiurgiu/videos/613445590887817

După cum ne declara primarul comunei Vedea, Marian Țaga, orice serviciu în domeniul sănătății este binevenit din orice parte ar veni, într-o localitate ca Vedea unde metodele moderne de investigații lipsesc și locuitorii, în majoritatea lor persoane în vârstă, reușesc cu greu să facă deplasări la clinici din oraș.

După prezentarea obiectivelor proiectului ”Creșterea gradului de acces al populației la servicii medicale specializate la domiciliu prin înființarea serviciului de ambulanță privată în Județul Giurgiu”, finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, proiect ce își propune creșterea accesului populației din județul Giurgiu la servicii medicale specializate și de a oferi totodată servicii profesioniste contribuind astfel la creșterea calității vieții persoanelor din mediul rural, Andreea Popa, manager de proiect a discutat cu asistentul medical comunitar prezent la eveniment cu privire la nevoia de servicii medicale pe rază comunei Vedea și facilități în accesul cetățenilor la servicii medicale.

Acesta a prezentat, pe parcursul discuțiilor, problemele cu care se confruntă în comunitate mai ales în cazul bolnavilor cronici și a apreciat ca fiind de bun augur prezența acestui proiect în localitatea Vedea.

Cu acest prilej au fost pregătite pentru toți locuitorii comunei materiale informative tipărite ce vor fi distribuite de Ambulanță Privată Giurgiu în perioada următoare.

Locuitorii comunei Vedea pot avea de acum acces la servicii de consult chiar la ei acasă, prin proiectul implementat de Ambulanța Privată Giurgiu și se pot înscrie, completând formularul de înscriere pentru servicii medicale, atât în format fizic la primăriei cât și online pe www.ambulantagiurgiu.ro cât și pe site -ul comunei Vedea începând cu dată de 5 iulie 2023.

Toate acestea pentru că ”Punem comunitatea pe primul loc prin servicii medicale complete!” –  mai precizau, într-un scurt motto, scopul vizitei în Vedea,  reprezentanții firmei Ambulanța Privată Giurgiu.

 

VREMEA

Giurgiu
cer acoperit de nori
21.8 ° C
21.8 °
21.8 °
65 %
6.4kmh
99 %
vin
26 °
sâm
28 °
Dum
31 °
lun
33 °
mar
32 °

NOTA

Vă rugăm să folosiți un limbaj decent în comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul jurnalgiurgiuvean.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii. Responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului!