Alți doi contrabandiști de țigări au fost prinși duminică dimineață, în Municipiu…!

0
321

Deși orașul este plin de oferte de muncă anunțate pe afișele geamurilor unităților comerciale , nimeni nu se înghesuie să se angajeze. În schimb arterele cele mai accesate ale orașului  Giurgiu, sunt pline de persoane dubioase care vând țigări de contrabandă… 

Astfel, Duminică, 8 iulie, în jurul orei 8.30, doi bărbați, cu vârstele de 62, respectiv 57 de ani, au fost prinși în flagrant de polițiștii giurgiuveni, în timp ce dețineau asupra lor, țigarete provenite din contrabandă.

Primul contrabandist ,  a fost  prins în flagrant, pe strada ”Filomelei”, din municipiul Giurgiu, este vorba despre  un bărbat, de 62 ani, din municipiul Giurgiu,  care deținea asupra sa, 10 pachete țigarete, ce nu aveau aplicat timbru fiscal.

Cele 10 pachete de țigarete, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi predate la Camera de Corpuri delicte din cadrul I.P.J. Giurgiu.

 Două ore mai târziu ( în jurul orei 10.00), polițiștii giurgiuveni au prins în flagrant , de data aceasta  pe strada Călugăreni, din municipiul Giurgiu, un alt bărbat, de 57 ani, din municipiul Giurgiu,  care avea   asupra sa, 10 pachete  țigarete, ce nu aveau aplicat timbru fiscal.

În urma activităților, cele 10 pachete de țigarete, au fost și ele ridicate în vederea continuării cercetărilor. 

Polițiștii le-au întocmit celor doi , dosare penale, în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.   

(Jurnal)