Durere de nedescris pentru toţi cei care o cunoşteau pe Alina Coşovliu, poliţista de 28 de ani din Giurgiu care a murit după o luptă cu o boală grea. Oamenii sunt în stare de şoc de când s-a aflat că tânăra s-a stins din viaţă. Alina a murit pe patul unui spital din Belgia, acolo unde a vorbit ultima dată cu părinţii ei. Alina Coşovliu fusese deconectată de la apare şi era conştientă. Din păcate, starea ei s-a agravat şi a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă.

„Încă nu îmi vine să cred! 😢”Alina Coșovliu, de doar 28 de ani a pierdut lupta cu viața. Alina suferea de un cancer agresiv al sângelui, pe care l-a descoperit întâmplător anul trecut. Chiar dacă s-au moblizat toți cum au putut, polițiști, oameni din presa scrisă și vorbită, Alina nu a rezistat.” Somn lin fată frumoasă! / Dumnezeu să o odihnească în pace! / Condoleanţe familiei! / Dumnezeu să o odihnească printre îngeri! 😓”, sunt doar câteva dintre mesajele apărute pe reţelele de socializare.

Cu circa o lună în urmă, „Jurnal giurgiuvean” scria despre tinerii ALDE Giurgiu au umblat cu „Steaua” prin oraș, pentru a strânge banii de care aceasta avea nevoie, pentru tratament de specialitate. La vremea respectivă, se strânsese suma de aproape 2.000 de euro, bani care au ajuns, imediat, în conturile ce fuseseră special deschise pentru acest scop.