Alexandru VLADU (ALDE): „Nu vă spun că voi câștiga, dar șanse reale avem toți patru”

0
664

Șocurile de pe scena politică giurgiuveană din ultimele zile au bulversat șansele la scaunul de primar al candidaților fiecărui partid politic. Astfel, patru sunt cei anunțați (și cu șanse) la un mandat de edil al municipiului, pentru următorii patru ani. Dacă Nicolae Barbu a făcut saltul de la PSD la Pro România, Marian Măroiu de la PNL la PSD, Adrian Anghelescu (candidat PNL), a rămas pe poziții, la fel ca și Alexandru Vladu (ALDE). 

De altfel, acesta din urmă declara, în cadrul conferinței de presă de luni, 20 iulie: 

E adevărat că mi-am dat acceptul să fiu introdus în sondajul celor de la PSD, mai ales că nu am nimic de pierdut. Munca mea de opt ani a dat și va da roade. Nu vă așteptați să vă spun că voi câștiga, pentru că duc discuția în derizoriu, dar șanse reale avem toți patru!”, spunea Alexandru Vladu. 

Analizând mișcarea politică a anului (trecerea lui Marian Măroiu de la PNL la PSD), candidatul liberal-democraților europeni a concluzionat: 

De pierdut au ambele partide. Dacă unii au crezut că vor slăbi PNL prin aducerea lui Marian Măroiu la PSD, e posibil să se fi înșelat. Și la PSD sunt foarte mulți nemulțumiți de această mișcare și de anunțul că el va fi candidatul la Primăria Giurgiu, și acești nemulțumiți vor pleca, fie către Pro România, după Nicolae Barbu, fie la alte partide, chiar și la noi, la ALDE, de ce nu”, a încheiat Alexandru Vladu. 

(Jurnal)