Ca în multe din organizațiile de partid din țară,  sâmbătă, 26 iunie, 2021, s-au încheiat  alegerile pentru funcția de președinte al filialei  județene USR  Giurgiu.

 În această funcție a fost ales Alexandru Ionuț Ciprian, care în același timp deține și funcția de subprefect al județului Giurgiu, odată cu alegerea noului birou județean, ce  au primit mandat de reprezentare pe o perioadă de 4 ani.

La scurt timp după consumarea alegerilor, proaspătul președinte al Organizației ne-a oferit o scurtă declarație:

În perioada 8-26 iunie au avut loc alegeri în filialele locale USR din județul Giurgiu, ca urmare a fuziunii prin absorbție cu partidul PLUS. La sfârșitul perioadei, pe 26 iuni,e a fost aleasă și noua conducere a filialei județene USR Giurgiu.

Exercițiul democratic tocmai încheiat a fost un oportunitate fructificata ca noii colegi din fostul partid PLUS să se integreze în conducerea județeană și locală. Suntem bucuroși că am găsit colegi foarte pregătiți care să își asume poziții de decizie și valorile noului partid. Noul USR este o alternativă mai puternică la vechea clasă politică ce a  gestionat deficitar județul în ultimii 30 de ani. Așteptăm în continuare alături de noi oameni gata să își asume rolul de ”new trend setteri” în comunitățile giurgiuvene – a mai precizat, pentru cotidianul ”Jurnal giurgiuvean”,  președintele USR Giurgiu, Alexandru Ciprian.

(Jurnal)