Alcoolul ”își face de cap” pe șoselele județului…Tot mai mulți urcă băuți la volan!

0
139
baut la volan

La data de 11 noiembrie, ora 15:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat pe strada 23 August, din municipiul Giurgiu, un bărbat de 52 de ani din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Individului i-a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

În aceeași zi, cu puțin înainte de miezul nopții ( ora 23:45), polițiștii din cadrul Secției nr.8 Poliție, Rurală Roata de Jos au depistat pe D.J.601, în localitatea Mârșa, județul Giurgiu, un bărbat în vârstă de 42 de ani din comuna Roata de Jos, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Și acestuia i-a fost  întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

(Jurnal)