Alătură-te Asociației – „Ai voință, ai putere”. Devino și tu VOLUNTAR!

0
183

Asociația „Ai voință, ai putere” caută persoane dornice să devină voluntari și să se implice în activitățile asociației în zonele în care aceasta își derulează activitatea și anume: Oltenița și Giurgiu.

Dacă vrei să te implici în activitățile asociației noastre, te invităm să te înscrii în cadrul programului nostru de voluntariat pentru anul 2022.

Îţi propunem să te implici în comunitatea din care faci parte, să acumulezi cunoştinţe şi experienţe noi care te vor ajuta pe viitor.

La finalul unui număr de 120 de ore de voluntariat, vei obţine certificatul de voluntariat care cu siguranţă va fi un atu pentru tine în procesul de admitere la anumite universităţi sau burse de studiu.

Activitatea se desfășoară în următoarele domenii:

– domeniul social – identificăm și ajutăm cazurile sociale (bătrâni, copii, familii în risc de sărăcie), le oferim sprijin educațional, efectuăm activități de recreere cu bătrâni și copii.

– domeniul integrare socială – identificarea unui loc de muncă, consiliere, mediere și plasare loc de muncă.

– domeniul – comunicare social media – promovare campanii, comunicare cu influencerii, creere experiențe digitale menite să aducă vizibilitate asociației și implicare activă a comunităților de prieteni, donatori, voluntari.

– domeniul copiilor speciali CES – sprijin în activitățile de dezvoltare a acestora.

Dacă ești deja student, voluntariatul poate reprezenta un punct forte.

Data limită pentru înscrieri este 30.01.2022.

Ce trebuie să faci:

– trimite-ne până la data de 30 ianuarie un e-mail pe adresa aivointaaiputere@gmail.com, aivointaaiputere.giurgiu@gmail.com sau un mesaj privat pe Facebook/ DM pe Instagram în care să menţionezi detalii precum numele şi vârsta ta, profilul de studiu, liceul şi numărul tău de telefon;

– aşteaptă să fii contactat de unul dintre colegii noştri pentru a semna contractul de voluntariat;

De asemenea, dacă ai întrebări sau curiozităţi cu privire la program, nu ezita să ne contactezi!

Cu siguranţă îţi vei face prieteni noi şi îţi vei dezvolta abilităţile necesare unui tânăr voluntar şi responsabil! Te asigurăm că te vei distra şi vei rămâne nu doar cu amintiri plăcute, dar şi cu informaţii utile pe care să le aplici pe viitor”.

Acesta este mesajul celor de la Asociația „Ai Voință, Ai Putere”.

Fii alături de ei, iar experiențele plăcute nu vor întârzia să apară.

(Jurnal)