Agresiune cu toporul, aseară, pe strada Vaporului din Municipiul Giurgiu!

0
642

Vineri, 26 noiembrie,  în jurul orei 18:30, locatarii străzii Vaporului (din imediata apropiere a străzii Tineretului) au fost surprinși de strigătele unei femei care solicita ajutorul.

După ce câțiva locatari au sunat la 112, un echipaj al poliției, jandarmeriei și Ambulanței s-au deplasat pentru a constata despre ce este vorba.

Conform declarațiilor unor cetățeni care au fost martori oculari, un individ ar fi atacat cu toporul o femeie care, speriată, a început să țipe, disperată…

Vecinii femeii au declarat că femeia tocmai se pregătea de un parastas, al surorii sale, care murise în urmă cu puțină vreme.

Agresorul a fost ridicat de polițiștii prezenți la fața loului, iar femeia a fost transportată, în șoc, de o ambulanță și dusă la Spital pentru îngrijiri medicale.

Conform reprezentanților poliției, bărbatul ar fi agresat femeia de 63 de ani după niște schimburi verbale ale acestuia cu vecinii de bloc…

Acum polițiștii i-au întocmit turbulentului un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

(Jurnal)