Ediția a II-a a întrecerii fotbalistice Cupa de Iarnă, eveniment proiectat și organizat de către Asociația Județeană de Fotbal Giurgiu s-a încheiat sâmbătă, 9 februarie, la Sala Sporturilor din Giurgiu, unde s-au disputat meciurile din semifinale și finalei.
Ediția de anul acesta nu a avut mari surprize, însă s-au disputat câteva jocuri cu potențial.
Competiția a fost una deosebit de spectaculoasă, cu multe goluri, partide tensionate și surprize. Cum era de așteptat, semifinalele Cupei de Iarnă, ediția II, la fotbal în sală au avut aceeaşi calitate având în vedere meciurile disputate la acest turneu din Sala Sporturilor, cu toate că scorurile înregistrate sâmbătă au fost strânse.

În prima semifinală, echipa din Singureni, cu primarul Marian Pătuleanu în tribună,s-a impus cu 5-4, după executarea loviturilor de departajare. La terminarea timpului regulamentar, scorul a fost 3-3 în partida cu echipa din Remuș, însă scorul nu a reflectat întocmai realitatea din teren. Echipa AS Mihai Bravu s-a impus cu 4-2 în cea de a doua semifinală în faţa celor de la Spicul Izvoru. Pentru locurile 3-4, Energia Remuș s-a impus cu scorul de 4-1, în fața echipei Spicul Izvoru.
Finala a fost una  reușită, în cele din urma impunându-se totuși echipa mai valoroasă, AFC Singureni, care a învins pe AS Mihai Bravu cu 4-1. Meciul a fost arbitrat de fostul ecuson FIFA, Alexandru Tudor.
Pe parcursul competiției, cei prezenți la sala sporturilor au asistat la o atmosferă frumoasă atât  în tribune, cât și pe teren. Pe lângă ambiție,determinare, spirit de luptă, execuții frumoase, meciul a avut parte și de cartonase galbene sau roșii.
La finalul competiției organizatori au oferit primelor patru clasate cupe, diplome, mingi și echipament sportiv.
Organizatorii au profitat de pauza dintre semifinale si finale ,programând două meciuri de fotbal în sală. Primul meci a fost unul de fotbal feminin, unde fotbalistele de la Dunărea au încins atmosfera şi i-au făcut pe spectatori să se ridice în picioare şi să aplaude. 
 În al doilea joc, Școala de fotbal PRO Giurgiu a întâlnit pe AS Junior Giurgiu. Copiii de 9 ani au demonstrat că fotbalul se joacă din plăcere şi au arătat că fotbalul giurgiuvean se poate baza pe ei în viitorul apropiat.