Moțiunea simplă depusă de PNL și USR împotriva ministrului Transporturilor, a fost respinsă în Camera Deputaților cu 155 de voturi împotrivă.

Semnatarii moţiunii,  membri ai Opoziției, i-au imputat lui Răzvan Cuc  mai multe lucruri: că ar fi  sufocat un minister care avea nevoie de o viziune, a blocat investiţiile în infrastructura de transport de care ţara avea nevoie, adică  autostrăzi, căi ferate, aeriene, navigabile ș.a.m.d.

Nimeni însă nu a ținut seama că ministerul pe care îl conduce până a venit el avea proiectele unor mari investiții   uitate prin birouri din perioada Guvernului Cioloș,  așa cum declara deunăzi  în privința tronsonului central de autostradă  Comarnic-Braşov,  de care spunea că l-a găsit prin sertare…

Ca să dezvoltăm infrastructura în România este nevoie de un efort comun, nu să ne contestăm și să ne aducem acuze nefondate. În acest mandat am intrat într-un război cu constructorii pentru că aceștia nu și-au asumat nici calitatea și nici termenele de finalizare ale contractelor, s-a apărat ministrul Răzvan Cuc.

 (Jurnal)