ADPP SA Giurgiu  pregăteşte toate străzile de pământ şi de piatră din Municipiu, pentru „marea asfaltare”!

0
192

15202546_136874013458767_3733727068542997026_nDeşi afară se înregistrează, zile la rând, temperaturi de peste 30 de grade Celsius, angajaţii SC ADPP SA Giurgiu lucrează  nestingheriţi la reparaţiile din Municipiu.

Conform celor  declarate de directorul SC ADPP SA, Sorin Ruse, în aceste zile se lucrează în principal la reparaţiile trotuarelor, dar şi la plombările şoselelor, acolo unde sunt semnalate probleme.

„Din fericire, oamenii au înţeles că platforma SMART CITY nu este o joacă, prin care să ne anunţe de vreo gropiţă sau spărtură de câţiva centimetri, şi în aceste condiţii primim,zilnic, circa două-trei semnalări de probleme la care intervenim cât de repede putem, şi aici depinde de disponibilitatea de personal sau de materiale”, ne spunea Sorin Ruse.

Lucrările care se efectuează în municipiu, mai spunea directorul ADPP, se încearcă să se facă fără a opri circulaţia în zonele unde se acţionează.

O altă lucrare importantă urmează a fi demarată în zilele următoare.  Sorin Ruse  ne spunea că, de vineri, 21 iulie, s-a intrat cu autogrederul pe toate străzile de pământ şi piatră rămase în municipiu, pentru a le pregăti pentru asfaltarea ce va fi făcută prin programul PNDL 2.

„Vom nivela străzile respective, mai cu seamă că am avut ultimele săptămâni în care am avut şi ploi importante,iar calitatea străzilor s-a deteriorat semnificativ”, a mai  menţionat de curând directorul ADPP, Sorin Ruse.

(Jurnal)