Acuzație de mită electorală la Găujani. Cine și ce se ascunde în spatele acesteia…?

0
575

Cu doar câteva zile în urmă, un site local  posta  o filmare în care apărea unul dintre membrii organizației PNL Găujani, despre care autorii postării  afirmau că, împreună cu reprezentanți ai  Crucii Roșii Giurgiu, ar fi  împărțit pachete cu alimente în localitate,  acuzându-i  pe liberali din comună de mită electorală.

Contactați, cei acuzați (directorul Crucii Roșii Giurgiu, Marian Măcelaru, respectiv Alin Dumitru, liderul organizației PNL Găujani) au declarat, pentru „Jurnal giurgiuvean”:

Nu este nimic adevărat. Dintotdeauna, Crucea Roșie a fost o entitate apolitică, al cărei scop a fost sprijinirea celor aflați în nevoie. Pe de altă parte, luna septembrie este luna în care, de ani de zile, se fac donații pentru persoanele defavorizate. Noi, de altfel, am oferit sprijin – alimente, produse sanitare – celor care au avut nevoie, pe toată perioada de când a fost instituită mai întâi starea de urgență, apoi de alertă! Nu avem nimic de-a face cu cele postate de site-ul sau site-urile locale…!” – a precizat Marian Măcelaru .

 

„Cunosc situația, am văzut și eu postarea. Ce vă pot spune este că, acum câteva zile, când s-a realizat filmarea cu pricina, unul dintre membrii organizației noastre, a dus o serie de cumpărături făcute la Giurgiu, unei fine  a lui. Apoi, a doua zi a fost ziua celui mic, care a împlinit doi ani, deci aveau nevoie de acele cumpărături. Concret, tot ceea ce a apărut este o falsificare a realității  aparținând contracandidaților politici din comună. Repet, nu avem, ca organizație politică, niciun fel de legătură cu vreo mită electorală prin intermediul  pachetelor, așa cum  s-a dorit  să se înțeleagă” – Alin Dumitru, liderul organizației PNL Găujani.

În concluzie campania electorală continuă să promoveze știrile false  cu scopul evident de a-i compromite pe cei care au șanse mai mari de reușită.

(Jurnal)