Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au executat două acțiuni pe raza județului Giurgiu, având ca scop controlul circulației materialului lemnos pe drumurile publice, verificarea agenților economici care au ca obiect de activitate comercializarea materialul lemnos, precum și pe linia creșterii vizibilității elementului polițienesc.

Miercuri, 15 mai a.c., între orele 06.00-14.00, polițiști din cadrul I.P.J. Giurgiu – Serviciul de Ordine Publică, împreună cu polițiști din cadrul Secției nr. 3 de Poliție Rurală Bolintin Vale, Secției nr. 6 de Poliție Rurală Mihăilești, Secției nr. 7 de Poliție Rurală Băneasa, Secției nr. 8 de Poliție Rurală Roata de Jos și reprezentanți din cadrul Gărzii Forestiere București au executat o acțiune pe raza județului Giurgiu, având drept scop controlul circulației materialului lemnos pe drumurile publice, precum și verificarea agenților economici care au ca obiect de activitate comercializarea materialul lemnos.

Cu această ocazie, au fost aplicate 8 sancțiuni, în valoare totală de 3.045 lei, au fost controlate 44 de autovehicule, au fost legitimate 53 de persoane și a fost reținut un permis de conducere.

De asemenea, au fost verificate două societăți comerciale care au ca obiect de activitate, materialul lemnos.

Totodată, între orele 20.00-02.00, polițiști din cadrul Secției nr. 3 de Poliție Rurală Bolintin-Vale și Poliției orașului Bolintin-Vale au acționat pe linia creșterii vizibilității elementului polițienesc, depistarea autovehiculelor și persoanelor suspecte de implicarea în activități ilicite contra patrimoniului, prevenirea și combaterea faptelor de încălcare a regimului rutier și pentru verificarea respectării prevederilor Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

Cu această ocazie au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 9.810 lei, au fost constatate 2 infracțiuni la regimul rutier (conducere având dreptul de a conduce autovehicule suspendat și conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere).

Polițiștii au reținut 2 certificate de înmatriculare și 2 seturi de plăcuțe de înmatriculare, au oprit și verificat 68 de autovehicule, au legitimat 93 persoane și au controlat 4 societăți comerciale.