Loteria Română a derulat  o acțiune de responsabilitate socială în beneficiul persoanelor vârstnice instituționalizate în căminele din subordinea Direcției Generale de  Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu. 148 de pilote de iarnă au fost dăruite celor 148  beneficiari de servicii sociale în cele trei centre pentru persoane vârstnice din cadrul D.G.A.S.P.C. Giurgiu.

În această săptămână, reprezentanții Companiei Naționale Loteria Română s-au aflat în mijlocul persoanelor vârstnice instituționalizate în centrul din localitatea Oncești, județul Giurgiu, pentru a le oferi pilote și fructe.

Vizita reprezentanților Loteriei i-a bucurat pe beneficiarii de servicii sociale din acest cămin iar unii dintre ei au ținut să precizeze că au fost jucători la Loto. Doresc să adresez mulțumiri Loteriei Române pentru această acțiune caritabilă desfășurată pentru persoanele vârstnice instituționalizate”, a declarat Cătălin Lupu, director general al  Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, instituție în subordinea căreia se află căminele din localitățile Oncești, Mironești și Hotarele.

Loteria Română a fost înfiinţată în anul 1906 de Regele Carol I pentru societatea noastră, cu scopul de a face bine românilor. Anul acesta, compania a împlinit 113 ani de activitate şi suntem onoraţi că şi dumneavoastră ne-aţi oferit prilejul să facem un mic gest pentru bătrânii noștri”, a declarat reprezentantul Loteriei Române.