Acțiune caritabilă a Asociației „Dar autentic” și grupului „Oamenilor de bine” sprijinită de Primăria municipiului Giurgiu

0
467

200 de pensionari cu venituri modeste din municipiul Giurgiu au primit din partea Asociației „Dar autentic” și a Grupului „Oamenilor de bine” pungi consistente cu alimente, în cadrul unei acțiuni caritabile inițiate de psihologul Mihaela Covțun.

„Evenimentul a avut loc cu sprijinul Primăriei Giurgiu, la Ateneul Nicolae Bălănescu, beneficiarii având parte și de o surpriză de suflet, un spectacol de colinde susținut de preșcolari de la Grădiniță „Căsuța fermecată” și de elevii Școlii Speciale.

Oamenii au fost salutați și au primit urări de sănătate în preajma sărbătorilor, din partea primarului Adrian Anghelescu și a viceprimarului Marian Damian, cei doi apreciind eforturile donatorilor și a celor implicați în acest eveniment.

Acțiunea a fost încărcată de emoție, dincolo de darurile materiale, oamenii au fost bucuroși de atenția de care au beneficiat, de spectacol și de primirea cu dulciuri și suc”, se arată într-o postare a Primăriei  municipiului Giurgiu.

(Jurnal)