În această noapte, în jurul orei 02:10, pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești au acționat pe DN5B în urma unui accident rutier. Evenimentul s-a produs între localitațile Ghimpați și Letca Nouă.
La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ.


A fost implicat un singur autoturism care a părăsit partea carosabilă și s-a rostogolit la marginea drumului. În autoturism se aflau 4 persoane, toate fiind găsite în afara acestuia. Pompierii au acționat pentru scoaterea uneia dintre victime, care era prinsă în lăstărișul de la marginea drumului.

Din nefericire, echipajul medical al SAJ, aflat la locul evenimentului, a declarat decesul pentru două dintre persoanele implicate: șoferul și o pasageră din spate. Celelalte două persoane au fost găsite conștiente și cooperante și au refuzat transportul la spital.

Ce spun reprezentanții Poliției despre accident

La data de 13 octombrie 2020 în jurul orei 02.00, un conducător auto de 53 de ani, din municipiul București, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe Drumul Național 61, în afara localității Letca Nouă, din județul Giurgiu, nu a adaptat viteza de deplasare intr-o curbă deosebit de periculoasă, semnalizată prin indicatoare, a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în vegetația din vecinătatea acesteia.
În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto și al unei femei de 38 de ani, din comuna Mereni, județul Teleorman, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului.
Cadavrele celor două persoane au fost transportate la morga Spitalul Județean Giurgiu pentru efectuarea necropsiri.
În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă .

(Jurnal)