Început de săptămână cu ghinion pentru Ambulanța Giurgiu. În cursul dimineții de luni, 10 februarie, la ora 8,47, o autospecială aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Giurgiu – substația Ghimpați, în timp ce transporta un pacient din satul Valter Mărăcineanu către Spitalul Municipal din Capitală, a fost implicată într-un accident rutier. 

Deși avea semnalele acustice și luminoase pornite, autospeciala nu a fost luată în seamă de către un mijloc de transport în comun și, la kilometrul 8, în apropiere de localitatea Bragadiru, a lovit autobuzul de călători. Pentru că nu a păstrat distanța, un autoturism Opel a lovit autospeciala de ambulanță din spate. 

Din fericire, au fost înregistrate doar pagube materiale, pacientul (un bărbat care prezenta o sondă pleurală extrasă accidental) fiind preluat de o altă autospecială de la Ilfov. Atât șoferul autobuzului, cât și asistenta de pe ambulanța implicată în accident, prezintă doar leziuni minore, la spital fiind transportată, pentru investigații suplimentare, asistenta de pe ambulanța giurgiuveană. 

(Jurnal)