accident_rutier2 

Astăzi dimineață , ora 9.40, polițiștii giurgiuveni au primit un telefon fiind solictați de urgență  pe DN5 (Giurgiu-București) în curba din apropierea satului Plopșoru, unde tocmai se consumase un accident mortal. Ajunși la fața locului împreună cu mașinile de Ambulanță polițiștii au constatat moartea a doi dintre pasagerii autoturismelor implicate în accident  și rănirea gravă a alte trei persoane , ce au fost transportate la Spitalul din Giurgiu. 

Din primele constatări se pare că în timp ce rula către București o Skoda cu număr de Giurgiu ar fi intrat pe contrasen s izbindu-se  violent  de un Logan care circula regulamentar , venind dinspre Capitală. În dinamica accidentului un TIR aflat în apropiere, dorind să evite ciocnirea cu cele două autoturisme a ajuns în șanțul din apropiere, unde s-a răsturnat. La rândul său, un Mercedes Vito aflat în spatele unuia dintre autoturismele implicate în accident nu le-a mai putut evita, ciocnindu-se de Logan.

Așa cum precizam din accident cei doi pasageri ai Logan-ului   au decedat,   în timp ce alte trei persoane , ocupante ale Skodei au fost duse la Spitalul județean de Urgență Giurgiu.

În prezent polițiștii au deschis un dosar de ucidere din culpă, ”in rem” , urmând ca la finele anchetei să se stabilească vinovatul pentru acest accident extrem de grav care a implicat 4 autovehicule și a ucis două persoane, accidentând grav alte trei…

La orele prânzului traficul se reluase pe o bandă la locul accidentului…

(Jurnal)

1 COMENTARIU