Accident mortal la Naipu: o femeie de 71 de ani și-a pierdut viața într-un impact între două autoturisme

0
627

În această seară, puțin după ora 17,30, pe DN 6, în localitatea Naipu (comuna Ghimpați) s-a produs un accident extrem de grav, în care au fost implicate două autoturisme. Trei persoane au rămas încarcerate, iar la intervenție s-au deplasat, de la Garda de Intervenție Mihăilești, o autospecială de stingere cu apă și spumă, iar de la Giurgiu a pornit spre locul accidentului autospeciala pentru transport personal și victime multiple, precum și o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță al Județului Giurgiu.

La momentul sosirii echipajelor la fața locului, s-a constatat că nu sunt, totuși, victime încarcerate; dintre răniți, o femeie în vârstă de 71 de ani, din comuna Bărcănești (Teleorman) care prezenta politraumatisme era în stare mai gravă, de altfel ea fiind cea care primea deja îngrijiri de la un echipaj SAJ Teleorman, aflat întâmplător în zonă.

Celelalte trei victime erau conștiente, iar una dintre ele acuza dureri lombare și în zona capului.

Veștile care au venit, apoi, de la ISU Giurgiu, nu sunt deloc îmbucurătoare: victima de 71 de ani a intrat în stop cardio-respirator, iar echipajul SAJ Giurgiu s-a chinuit, mai bine de 20 de minute, să o readucă la viață. Din păcate, aceasta  nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare, echipajul SAJ fiind nevoit să declare decesul acesteia.

Conform informațiilor primite de la Poliție, accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum (curbă, șosea umedă), de vină fiind șoferul autoturismului Renault Symbol care, intrând cu viteză în curbă, a intrat pe contrasens și s-a lovit frontal de autoturismul BMW. Persoana decedată era pasager pe scaunul din dreapta în autoturismul vinovat de producerea accidentului.

Din ultimele informații primite de la Poliție, cei trei răniți sunt șoferul Renault-ului, în vârstă de 69 de ani, din comuna Bărcănești (Teleorman), o altă pasageră a autoturismului Renault Symbol și șoferul autoturismului BMW, din comuna Bragadiru (Ilfov). Toți trei au fost transportați la Spitalul Universitar din București.

 

(Jurnal)