Cu puţin timp în urmă, pe DN 6, în dreptul localităţii Mihăileşti, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme: un autoturism VW Polo şi un autoturism Dacia Logan.

Din primele informaţii, şoferii celor două autovehicule au suferit răni minore, unul dintre ei fiind, totuşi, transferat cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca din Capitală.

Cauzele producerii accidentului nu au fost încă stabilite, cert este că şoferul autoturismului VW Polo, care venea dinspre Mihăileşti, a derapat, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, lovindu-se frontal de autoturismul Dacia Logan.

Traficul nu este blocat, circulaţia desfăşurându-se fără probleme la această oră.

(Jurnal)

1 COMENTARIU

  1. […] Cu puţin timp în urmă, pe DN 6, în dreptul localităţii Mihăileşti, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme: un autoturism VW Polo şi un autoturism Dacia Logan. Din primele informaţii, şoferii celor două autovehicule au suferit răni minore, unul dintre ei fiind, totuşi, transferat cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca din Capitală. Cauzele producerii accidentului nu au fost încă stabilite, cert este că şoferul autoturismului VW Polo, care venea dinspre Mihăileşti, a derapat, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, lovindu-se frontal de autoturismul Dacia Logan. Traficul nu este blocat, circulaţia desfăşurându-se fără probleme la această oră. (Jurnal) Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro Articol sursa: Accident grav la Mihăileşti: doi răniţi! […]