A fost o după amiază plină de evenimente rutiere nefericite soldate cu victime în localitatea Stoenești și pe DN5 între localitățile Călugăreni și Adunații-Copăceni.

Unul dintre accidentele acestei după amiezi de 4 iulie a avut loc în localitatea Stoenești. Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce autoturismul în care se aflau a fost implicat într-un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ.

În autoturism se aflau patru adulți și doi copii. Paramedicii SMURD și personalul medical al SAJ au acordat îngrijiri medicale adulților, la locul evenimentului. Pompierii au asigurat măsurile PSI, având în vedere faptul că în urma impactului a fost avariat și un stâlp de electricitate” transmite ISU Giurgiu.

Într-un alt accident ce a avut loc între localitațile Călugăreni și Adunații-Copăceni, o femeie în vârstă de 32 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-a răsturnat cu autoturismul pe DN 5. Conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest, acesta indicând valoarea 0.

Conducătoarea auto a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la spital. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, pentru asigurarea măsurilor PSI”- comunică pe pagina lor de Facebook, ISU Giurgiu.

(Jurnal)