tragedie-pe-sosea-doi-oameni-au-murit-intr-un-accident-in-timp-ce-se-intorceau-de-la-discoteca-138910

      Luni 1 august , în jurul orei 01.50, G.E., noaptea, o tânără de 22  ani, din comuna Conțești, județul Teleorman, în timp ce conducea autoturismul marca Hyundai, pe Drumul Național 5, în direcția București, la km. 36, desfășurând activități de natură a-i distrage atenția, a pierdut controlul asupra volanului lovind două balize din plastic, ce separă sensurile de mers, după care a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un cap de pod.

            În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto și a lui P. C., un tânăr de 23 ani, din comuna Nanov, județul Teleorman, pasager în autoturism, care au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu pentru acordarea de îngrijiri medicale și efectuarea de investigații de specialitate.

            În urma evenimentului rutier au fost înregistrate pagube materiale la autoturismul Hyundai, dar și la un alt autovehicul, marca Opel, ce se deplasa regulamentar pe D.N. 5 către Giurgiu, în care au fost proiectate balizele.

             Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ și li  s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

             Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Giurgiu au întocmit în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

(Jurnal)