accident

Un grav accident rutier s-a petrecut astăzi  în localitatea Cosoba, din judeţul Giurgiu în care  unul din candidații la primărie şi membrii familiei acestuia au fost răniţi. Incidentul a avut loc chiar în faţa secţiei de votare!

Martorii au înregistrat mai multe filmuleţe, imediat după accident. Candidatul la primărie este ajutat de oamenii din localitate, în timp ce o femeie este întinsă pe jos. Ambulanţele au ajuns la locul accidentului. Este vorba despre Nicuşor Chivu, candidatul PSD şi fiica acestuia.

Martorii povestesc că două maşini au intrat în coliziune, iar unul dintre autoturisme a ricoşat chiar în grupul în care se afla şi candidatul.

Ginerele candidatului crede că nimic nu s-a produs întâmplător, la mijloc fiind vorba despre o răzbunare.

“Dragii mei,
S-a ajuns prea departe cu aceasta campanie electorală. Socrul meu a fost amenintat cu moartea, iar astăzi, în jurul orei 09: 40 chiar în fața Primăriei o persoană străină a intrat cu mașina personală în NICUȘOR CHIVU, rănind astfel persoana în cauză si fica acestuia(care este mult mai grav) , în urma amenintarilor de acum câteva zile în care i s a spus că dacă va mai continua cu candidatura va plati scump.
Nu se poate asa ceva, până unde sa ajungem pentru o functie de primar.
Vor plati scump cei care au făcut aceste lucruri deoarece sunt dovezi!” – scriea George- Adrian Mihalache pe Facebook, imediat după accident.

De precizat că Nicuşor Chivu ( de 41 de ani), este candidat al  PSD la primăria Cosoba, fost viceprimar cu ceva timp în urmă.

Potrivit anchetatorilor, accidentul a avut loc după ce un şofer a încercat să facă un viraj la stânga intrand frontal într-o altă maşină,  cel de-al doilea autoturism fiind proiectat într-o a treia maşina, ce se afla parcată în apropiere.

În urma impactului, autovehiculul a ricoşat , lovindu-l pe candidatul PSD, în vârstă , şi în fiica acestuia, o tânără de numai 19 ani.

La rândul său, testul cu Etilotestul a arătat o concentrație ”Zero”!

(surse:  Rețeaua de stiri) 

 

1 COMENTARIU

  1. Ieri am asistat cu scirba , cum se face „salt peste obstacole’ in Romania la alegeri locale!
    Cind tinerii acestei tari se vor trezii, as dorii sa vad ca o fata de 19 ani , studenta , nu este operata de urgenta pentru ca de asta depinde viata ei,doar pentru ca tatal ei e candidat la primaria locala.
    Cind tinerii se vor trezii, vreau sa vad ca performantele de OM si calitatile de GOSPODAR primeaza in alegerea unui primar!
    Cind tinerii acestei tari se vor trezii, vreau sa vad ca un primar in functie care mai vrea un mandat nu are voie sa trimita veste-n lung si lat ca daca e incurcat …o incurci tu!
    Sper ca tinerii sa poata respira printre fosile obosite ( sau poate nu, mai mult inciinite) in acest secol !!!!