Jurnal giurgiuvean
Acasă Actualitate A semănat…dar n-a prea răsărit! Cum a vrut o tânără din Turcia să treacă graniţa României, la Giurgiu…

A semănat…dar n-a prea răsărit! Cum a vrut o tânără din Turcia să treacă graniţa României, la Giurgiu…

1

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Giurgiu au depistat o persoană de sex feminin din Turcia care a încercat să intre în ţară cu o carte de identitate emisă de autoritățile din Germania care aparținea unei rude.

În data de 10.12.2017, în jurul orei 17.00,  la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind ca pasager într-un autoturism, o persoană de sex feminin care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate eliberată de autoritățile germane.

Procedând la verificarea documentului, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana prezentă la control nu este aceeași cu cea din fotografia cărții de identitate, motiv pentru care s-au efectuat verificări suplimentare.

Astfel, polițiștii de frontieră au stabilit că femeia este cetățean turc, se numeşte C.S., în vârstă de 19 de ani, şi a declarat că a folosit documentul de identitate al verişoarei sale, cu doi ani mai tânără, deoarece dorea să ajungă în Germania, pentru a se angaja”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar aceasta a fost preluată de autorităţile bulgare în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale ce se impun.

(Jurnal)

VREMEA

Giurgiu
cer fragmentat
12 ° C
12 °
12 °
47 %
2.8kmh
54 %
vin
12 °
sâm
20 °
Dum
18 °
lun
17 °
mar
15 °