După o suferință îndelungată doctor Ketty Marin a plecat la cele veșnice, luni, 27 iunie, de pe patul unui spital din Capitală.  În această toamnă reputatul medic cardiolog urma să împlinească 73 de ani.

După 50 de ani de carieră în care a tratat mii de pacienți, medicul Marin Ketty se retrage din această viață lăsând un gol imens pentru familie, rude,  prieteni, pentru toți cei care au cunoscut-o, au iubit-o  și au prețuit-o.

A plecat însă cu mulțumirea că cei doi copii ai săi au urmat-o în cariera dedicată sănătății semenilor, Mădălina , fiica, fiind farmacistă, iar Bogdan, fiul, fiind medic chirurg, de mai mulți ani stabilit în Norvegia.

Up date – Activitate: 

Ketty Marin și-a început activitatea în cadrul Spitalului Giurgiu în noembrie 1082. În 1987 și-a obținut a doua specialitate  pe cardiologie.  În 1990 este confirmată ca medic principal în specialitatea Cardiologie la Spitalul județean Giurgiu.

În septembrie 1997  este confirmat ca medic primar în specialitatea Cardiologie.

În iunie 1999 este confirmată ca medic primar de medicină internă. Și din 1 ianuarie 2007 șef de secție Cardiologie în cadrul Spitalului județean de Urgențe Giurgiu.

Medicul giurgiuvean se va întâlni în veșnicie cu soțul ei, Marin Petre, pe care l-a iubit atât de mult și care i-a fost tot timpul aproape, până în ultima sa clipă de viață.

Cei ce doresc să își ia Adio de la doctorița Ketty, precizăm că Slujba de înmormântare va fi făcută miercuri 29 iunie,  înhumarea  urmând a avea loc  la Cimitirul ”Smârda”, după orele prânzului.

               Adresăm, sincere condoleanțe, familiei îndurerate. 

             Dumnezeu să o odihnească pe doctorița Marin Ketty!