A murit omul de radio și televiziune, Andrei Gheorghe!

0
350

După cum titrează site-urile unor ziare importante , un telefon la 112 ar fi anunțat moartea fostului prezentator, de numai 56 de ani, Andrei Gheorghe. Apelul a fost dat la ora 22.15.

Conform acelorași surse , Andrei Gheorghe a fost între 1991 și 1993,  reporter special la Radio Constanța , realizând  o serie de  emisiuni la posturile Radio Sky Constanța („Videomania”, „Vineri 13”), Pro FM București („Midnight Killer”,  „13-14”), și „Lanțul Slăbiciunilor” la Pro TV. 

A avut un rol secundar în filmele „Amen” al lui Costa Gavras, Tinerețe fără tinerețe al lui Francis Ford Coppola (film aflat în faza de preproducție) și a colaborat cu Paraziții pentru albumul Irefutabil. În 2004 este consilier media și realizator de emisiuni („Politica, frate!” și „Am o știre pentru tine!”) la Realitatea TV. A scris la „Academia Cațavencu” și în ghidul „24-FUN”.

 Regretatul publicist și om de televiziune și radio  a deținut funcții de conducere la posturile unde a lucrat: director general al Radio Sky Constanța și Pro FM București, director de programe al trustului Media Pro, consilier în probleme de marketing la Antena 1 București. În 2006 în colecția „Ego Publicistică” de la Polirom a apărut volumul „Midnight Killer – Banalitatea s-a născut la oraș”, însoțit de un CD audio.

El a fost găsit fără suflare în locuința sa. În acest moment se află în curs o anchetă ce va stabili cauza morții lui Andrei Gheorghe.

(Jurnal)