Încă de pe data de 9 iulie a debutat sesiunea de depunere a dosarelor pentru examenul de titularizare 2020. După cum ne precizau reprezentanții Inspectoratului Școlar al Județului Giurgiu, perioada alocată depunerii acestor dosare se încheie pe 16 iulie, dosarele putând fi depuse atât fizic, cât și în format electronic.

În perioada 17 – 21 iulie are loc verificare și, după caz, corectarea în sistemul informatic a unor date de înscriere a candidaților, precum și organizarea și desfășurarea, la nivelul inspectoratului, a probelor orale/intensiv/bilingv. 

Proba scrisă urmează să se desfășoare pe data de 29 iulie, urmând ca, pe 4 august, candidații să primească rezultatele inițiale, înainte de contestații. Acestea vor fi înregistrate la Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu și vor fi transmise la centrele de evaluare (contestațiile pot fi transmise și electronic. Pe data de 11 august vor fi comunicate rezultatele finale, iar repartizarea candidaților care au obținut minim nota 7 la proba scrisă în cadrul concursului național va fi făcută pe data de 13 august. 

Perioada 20 – 28 august este rezervată emiterii și comunicării deciziilor de repartizare pe post sau catedră. 

(Jurnal)