A fost desemnat câștigătorul drumului de mare viteză Bucureşti- Alexandria

0
718

Anul începe cu noi vești bune pentru giurgiuveni: a fost parcursă o nouă etapă în realizarea drumului de mare viteză București-Alexandria.

Astfel, potrivit CNAIR, asocierea DP Consult SA- Explan SRL – Sca Teaha&Fuzesi a câştigat contractul în valoare de 16,122 milioane de lei, fără TVA, pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate necesar construcţiei Drumului de Mare Viteză Bucureşti – Alexandria.

Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii şi respectiv după soluţionarea contestaţiilor/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Câştigătorul a fost desemnat vineri, în urma finalizării procesului de evaluare a ofertelor.

Contractul se întinde pe o perioadă de 17 luni, timp în care se vor presta și elabora următoarele servicii, respectiv următoarele documente:

• elaborarea studiului de fezabilitate;

• asistență tehnică acordată beneficiarului pentru susținerea aplicației de finanțare și pentru procedura de atribuire a contractelor de proiectare și execuție a lucrărilor, după caz.

Mai mult de jumătate din drumul expres București-Alexandria tranzitează județul Giurgiu, prin localitățile Mihăilești, Iepurești, Bulbucata, Letca și Ghimpați”.

(Alexandru Andrei- deputat PNL de Giurgiu)