AcasăActualitateDin cauza vremii de afară, mărțișoarele și cadourile dedicate zilelor de 1...

Din cauza vremii de afară, mărțișoarele și cadourile dedicate zilelor de 1 și 8 martie vor fi comercializate în Piața ”țărănească”!

Din cauza timpului  dușmănos de afară, comercianții de mărțișoare din Piața Centrală au fost găzduiți, prin amabilitatea administratorului Pieței Centrale Giurgiu, Pavel Marian, în interiorul uriașei hale din centrul Municipiului, cunoscută și ca ”Piața țărănească”.

 Așa cum ne  declara administratorul Pieței, relocarea standurilor cu cadouri și mărțișoare a fost făcută într-o zonă amenajată ad-hoc, ce va putea oferi  tuturor giurgiuvenilor interesați, în perioada 27 februarie – 8 martie, șansa de a achiziționa , ca în fiecare an, surprizele atât de așteptate la începutul acestei luni, pentru cei dragi. 

Un gest frumos din partea administratorului Pieței care nu numai ne arată caracterul acestui om, ci ne dă speranțe că mai există încă giurgiuveni care în momentele grele , ca  cel din aceste zile, își ajută semenii…Oameni pe care încă te mai poți baza.

(Jurnal)

VREMEA

Giurgiu
cer acoperit de nori
11.7 ° C
11.7 °
11.7 °
88 %
5.9kmh
100 %
mar
17 °
mie
19 °
joi
19 °
vin
18 °
sâm
20 °

NOTA

Vă rugăm să folosiți un limbaj decent în comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul jurnalgiurgiuvean.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii. Responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului!