AcasăActualitateCrăciun de Centenar cu Asociaţia "Atitudinea Civică Iancu Mariana"

Crăciun de Centenar cu Asociaţia „Atitudinea Civică Iancu Mariana”

Sâmbătă, 15 decembrie 2018, ASOCIAŢIA ATITUDINEA CIVICĂ IANCU MARIANA din GIURGIU, care a împlinit 4 ani de funcţionare, a desfăşurat Congresul Anual “ATITUDINEA CIVICĂ IANCU MARIANA” 2018, iar în încheierea acestuia şi un program cultural-artistic numit ,,CRĂCIUN DE CENTENAR’’, realizat de membri şi voluntari ai asociaţiei, din instituţiile partenere, Şcoala ,,SF. GHEORGHE’’ şi Liceul Tehnologic ,,ION BARBU’’ din Giurgiu. Evenimentele s-au desfăşurat la Centrul Cultural “ION VINEA” din Giurgiu, graţie amabilităţii domnului director VIRGIL PEŢANCA, fapt pentru care îi mulţumim şi pe această cale.

În cadrul Congresului “ATITUDINEA CIVICĂ IANCU MARIANA” 2018 s-a derulat şi proiectul “NU ABANDONAŢI ŞCOALA!” din PROGRAMUL SOCIO-EDUCAŢIONAL PENTRU COPII ŞI TINERET pentru anul 2018, preşedinta ASOCIAŢIEI ATITUDINEA CIVICĂ IANCU MARIANA din GIURGIU, prof. univ. dr. MARIANA IANCU dăruind rechizite şcolare, Moş Crăciun miniatural, dulciuri şi fructe mai multor copii nevoiaşi şi îndemnându-i să meargă la şcoală şi să înveţe carte pentru progresul lor, dar şi al societăţii viitoare.

Congresul a continuat cu proiectul “TU EŞTI UN OM VALOROS!”, prin care membrii şi voluntarii valoroşi ai ASOCIAŢIEI ATITUDINEA CIVICĂ IANCU MARIANA, oameni deosebit de talentaţi ai judeţului Giurgiu, cadre didactice şi alte categorii socio-profesionale dedicate activităţii de voluntariat, şcolii, comunităţii, au fost nominalizate, evidenţiate pe scenă, primind de la prof. univ. dr. Mariana Iancu, preşedinta asociaţiei, câte o diplomă de merit şi câte un premiu, ca o mică răsplată a efortului lor de pe parcursul anului 2018, în cadrul ASOCIAŢIEI ATITUDINEA CIVICĂ IANCU MARIANA din Giurgiu.

Congresul s-a încheiat cu spectacolul cultural-artistic ,,Crăciun de Centenar’’, susţinut de membri şi voluntari ai asociaţiei, de elevi de la Şcoala ,,Sfântul Gheorghe’’, de la Liceul Tehnologic ,,Ion Barbu’’ şi de la Şcoala Populară de Artă din Giurgiu, de elevul Robert Ghioaldă de la Şcoala Gimnazială din Gostinu, de talentatul cântăreţ giurgiuvean de muzică populară Daniel Sima, cunoscut la nivel naţional prin emisiuni de folclor şi de premiatul la numeroase festivaluri de muzică populară, Iulian Urlea. Programul a fost prezentat de doamna Cristina Ştefănescu Ghizdăreanu, care a recitat şi o poezie proprie dedicată sărbătoririi Centenarului de la Marea Unire de la 1918. Elevii şi adulţii care au derulat momente cultural-artistice au fost felicitaţi de către preşedinta asociaţiei, prof. univ. dr. Mariana Iancu, care le-a dăruit câte un dar simbolic. Toţi participanţii au primit câte o punguţă cu fructe, dulciuri etc.

Preşedinta ASOCIAŢIEI ATITUDINEA CIVICĂ IANCU MARIANA din GIURGIU, prof. univ. dr. MARIANA IANCU a transmis la final un mesaj pentru Crăciun şi Anul Nou 2019: “LA MULŢI ANI! SĂNĂTATE, FERICIRE, BUCURII ŞI ÎMPLINIRI! SĂRBĂTORI FERICITE! DUMNEZEU SĂ VĂ AJUTE ŞI SĂ VĂ BINECUVÂNTEZE ÎN TOT CE VEŢI ÎNTREPRINDE!”

VREMEA

Giurgiu
cer fragmentat
15 ° C
15 °
15 °
60 %
5.4kmh
78 %
vin
24 °
sâm
26 °
Dum
28 °
lun
30 °
mar
21 °

NOTA

Vă rugăm să folosiți un limbaj decent în comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul jurnalgiurgiuvean.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii. Responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului!