AcasăActualitateParlamentarul Elena Dinu are credința că nemulțumirile medicilor de familie vor fi...

Parlamentarul Elena Dinu are credința că nemulțumirile medicilor de familie vor fi rezolvate

Medicii de familie s-au plâns recent prim ministrului, într-un protest  pe străzile Bucureștiului, că sunt extrem de nemulțumiți  că au fost transformați în contabili și funcționari, fiind obligați să completeze o grămadă de documente în loc să consulte bolnavi.

În acest sens secretarul general al Comisiei de Sănătate și Familie din Camera Deputaților, dr. Elena Dinu, parlamentar giurgiuvean, ne-a spus: Am primit și noi la Comisie o petiție de la Societatea Națională a Medicilor de Familie. au avut loc discuții și la Guvern și probabil că aceste discuții vor continua, urmând ca Executivul să hotărască viitorul contract cadru. Se va aloca probabil un procent mai mare decât cel pe care îl au acum, asistenței medicale primare pentru că în special asta este  principala cerință a medicilor: reducerea birocrației. Eu am credința că se va rezolva – a mai spus dr. Elena Dinu.

(Jurnal)

 

VREMEA

Giurgiu
nori împrăștiați
10.5 ° C
10.5 °
10.5 °
61 %
7.1kmh
36 %
joi
10 °
vin
16 °
sâm
14 °
Dum
17 °
lun
17 °

NOTA

Vă rugăm să folosiți un limbaj decent în comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul jurnalgiurgiuvean.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii. Responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului!