AcasăActualitateAmenzi de peste șase mii de lei aplicate de către inspectorii ...

Amenzi de peste șase mii de lei aplicate de către inspectorii veterinari…

 

În săptămâna 07-11 noiembrie,  serviciile si compartimentele din cadrul DSVSA Giurgiu  au verificat un număr de 10 unități înregistrate și autorizate sanitar  veterinar. Pentru abaterile constatate au fost acordate amenzi în valoare de 6600 lei.

Totodată s-au recoltat un număr de 3 probe produse de origine animala conform Ord. ANSVSA nr. 35/2016, fiind  solutionate 4 alerte.

La rândul lor inspectorii biroului Antifraudă au efectuat controale în unități supuse controlului sanitar veterinar și pentru siguranta alimentelor, în baza sesizarilor/reclamatiilor si a altor dispozitii date de conducerea DSVSA, dupa cum urmeaza:

  • Cercetari sesizari/reclamatii – 3(trei) controale – unde  a fost sanctionata 1 (una) unitate  conform HG 984/2005 cu modificarile si completarile ulterioare, art.3, lit b, pct.2 in valoare de 6000 lei.
  • Înrr-un recontrol  s-a constatat remedierea deficiențelor.
  • Doua controale în baza NS 6446/25.10.2016, referitoare la respectarea conditiilor sanitare veterinare referitoare la transportul ouălor, unde nu au fost constate neconformitati.

      Conform comunicatului primit din partea DSVSA Giurgiu și respectiv a directorului Direcției, dr. Iliescu Cornelia,  inspectorii biroului Antifrauda au efectuat la rândul lor controale în unitati supuse controlului sanitar veterinar si pentru siguranta alimentelor, în baza sesizarilor/reclamatiilor si a altor dispozitii date de conducerea DSVSA, după cum urmeaza: Cercetari sesizari/reclamatii – 3(trei) controale – unde  a fost sanctionata 1 unitate,  conform HG 984/2005 cu modificarile si completarile ulterioare, art.3, lit b, pct.2 in valoare de 6000 lei. A fost totodată făcut un recontrol  unde s-a constatat remedierea deficientelor și Ddua controale în baza NS 6446/25.10.2016, referitoare la respectarea conditiilor sanitare veterinare referitoare la transportul oualor, unde nu au fost constate neconformitati. 

(Jurnal)

 

VREMEA

Giurgiu
cer acoperit de nori
7.8 ° C
7.8 °
7.8 °
88 %
5.1kmh
100 %
joi
15 °
vin
16 °
sâm
16 °
Dum
16 °
lun
17 °

NOTA

Vă rugăm să folosiți un limbaj decent în comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul jurnalgiurgiuvean.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii. Responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului!