Agenții de circulație giurgiuveni nevoiți să lupte cu un unul din inamicii conducătorilor auto , ”Tulburelul” !

0
194

alcooltest1-1Odată cu apariția tulburelului, și numărul celor depistați sub influența băuturilor alcoolice, la volan,  a crescut simțitor . Așa se face că la data de 30 octombrie, ora 3.46, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 8 Roata de Jos au depistat pe N. G., un bărbat de 21 ani, din comuna Vânătorii Mici, județul Giurgiu, în timp ce conducea autoutilitara pe Drumul Național 61 în localitatea Vânătorii Mici, județul Giurgiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, aparatul etilo-test a indicat valoarea de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 În aceeași noapte și la aceeași oră   ( 3.46), polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 8 Roata de Jos au depistat pe M. B., un tânăr de 24 ani, din comuna Crevedia Mare, județul Giurgiu, în timp ce conducea autoutilitara pe Drumul Național 61, în localitatea Crevedia Mare, județul Giurgiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, aparatul etilo-test, a indicat valoarea de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto li s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei si sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

(Jurnal)