5 sloturi online cu tematică din lumea sportului

0
292

Nimeni nu îți poate da vreo strategie care să garanteze succesul la sloturi. Există doar sfaturi despre cum să câștigi la păcănele, care te învață să îți mărești șansele de câștig. Până la urmă, totul ține de noroc.

Singurul lucru de care poți fi sigur atunci când accesezi un cazinou online este acela că te vei distra pe cinste. Pe platformele licențiate sunt mii de jocuri având tematici pe toate gusturile. Una dintre cele mai apreciate categorii este cea a jocurilor inspirate din lumea sportului. Iată 5 exemple de top:

FOOTBALL CHAMPIONS CUP

La începutul jocului, ai de ales națiunea pe care dorești să o reprezinți. Trei simboluri Bonus oprite pe rolă declanșează secvența Bonus Game, care îți permite să participi la o serie de lovituri de departajare. Pe rând, vei trage de la punctul cu var și vei fi portar, încercând să parezi șuturile expediate de computer. În ambele ipostaze, trebuie să dai click pe unul dintre cele patru colțuri ale cadrului porții. În funcție de rezultatul penalty-urilor, ești premiat.

O altă funcție specială este turneul Free Spins (declanșat de trei pictograme ale cupei), care se bazează pe fazele eliminatorii din competițiile fotbalistice. Primești câte 4 rotiri gratuite pentru fiecare rundă parcursă și există posibilitatea să câștigi până la 100.000 de fise.

STREET RACER

Adrenalina atinge cote maxime în timpul curselor ilegale de mașini, iar personajele din „Street Racer” întruchipează perfect nonconformismul de tipul „fast and furious”. Cronometrul este simbol Wild și înlocuiește toate celelalte pictograme cu excepția stegulețelor (simbolul „Free Spins”).

Minim trei pictograme Free Spins oprite pe ecran declanșează un joc bonus în care trebuie să optezi între cei cinci șoferi: Vapor (8 rotiri gratuite), Ignite (9 rotiri gratuite), Bolt (10 rotiri gratuite), Alpha (11 rotiri gratuite), Firefly (12 rotiri gratuite). Secvența de rotiri gratuite include un mod progresiv cu 4 niveluri.

RETRO WHEELS

Este un alt slot inspirat din automobilism, dar care are printre simboluri și fructe, precum păcăneaua Burning Hot. „Retro Wheels” are 5 coloane, 4 rânduri și număr de linii de plată ajustabil de la 10 la 50. Câștigurile se plătesc doar de la cea mai din stânga coloană spre dreapta. Simbolul Wild (bărbatul pictat pe față) apare doar pe coloana din mijloc și înlocuiește toate celelalte pictograme cu excepția steluței, care este simbol Scatter.

Așa cum indică și numele, grafica este retro. Iese în evidență imaginea de fundal, cu siluete de femei într-o stație de alimentare din mijlocul deșertului. Nu lipsesc din peisaj șarpele și flăcările, care simbolizează pasiunea și pericolul.

HOT SHOTS

Este mare meci mare în pădure. Tribunele sunt neîncăpătoare pentru urșii, lupii, iepurii, vulpile și hârciogii care vor să urmărească evenimentul sportiv în care sunt implicați reprezentanți ai unor naționale puternice: Brazilia, Franța, Anglia și Spania. Cu siguranță, într-o ediție viitoare va fi inclus și un personaj asociat cu Argentina.

Acest joc are două simboluri speciale: mingea este simbol Wild (care se extinde pe orizontală și pe verticală), iar poarta cu numele jocului este Scatter, care aduce până la 20 de rotiri gratuite și un câștig de până la 10 ori miza. Toate învârtirile gratuite beneficiază de multiplicator x3.

BREAK AWAY

Este un slot care reproduce un meci de hochei, pe role fiind prezenți reprezentanții ambelor echipe, portarul și arbitrul. Alte simboluri de top sunt duelul pentru puc, terenul văzut din tribună, casca de portar, patinele și mașina de curățat gheața.

Pucul în flăcări este simbol Scatter, care declanșează până la 25 de rotiri gratuite. În timpul secvenței se poate declanșa funcția Rolling Reels, în care e posibil să obții mai multe câștiguri consecutive cu multiplicator până la 10x. Șansele de a fi premiat în jocul de bază cresc datorită simbolului „Break Away Wild”.

(R)