imgJandarmii giurgiuveni ne-au anunțat printr-un comunicat despre un gest civic mai greu întâlnit astăzi.  Un bărbat de 36 de ani din municipiul Giurgiu și-a recuperat  miercuri  19 octombrie  portofelul pierdut.

Acest lucru a fost posibil datorită spiritului civic de care a dat dovadă soția unui coleg de-al lor, jandarm. Imediat după ce a găsit portofelul,  femeia  a sesizat cea mai apropiată patrulă de jandarmi pentru a-l restitui proprietarului.

Tânărul își pierduse portofelul  miercuri dimineață pe șoseaua București, în apropierea unei benzinării, aflându-se în drum spre serviciu. Jandarmii au fost cei care i-au înapoiat portmoneul, cartea de identitate și suma de bani pe care acesta o avea în  portofel, spre surprinderea și mulțumirea proprietarului .

Fie că se aflau în timpul liber sau la serviciu, de la începutul anului și până la această dată , după cum ne-au precizat, jandarmii giurgiuveni au găsit și înapoiat proprietarilor un număr de 5 portofele care conțineau atât documente personale, cât și diverse  sume de bani.

(Jurnal)