Alte controale dispuse de DSVSA Giurgiu la unități și agenți economici din județul Giurgiu. Vezi bilanțul sancțiunilor , pe o săptămână…

0
508

 

control-dsvConform Ordinului ANSVSA nr. 35/201, În săptămâna 5-9 septembrie  inspectorii Biroului Control Oficial Siguranța Alimentelor (BCOSA) au recoltat un număr de 24 probe produse de origine animală și  6 nonanimală și au verificat un număr de 36 unități înregistrate sanitar veterinar. În urma controalelor efectuate s-au aplicat amenzi contravenționale în valoare de 600 lei,  împreună cu Biroul Antifraudă.

La rândul său inspectorii acestui Birou  au efectuat controale în unități supuse controlului sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor, în baza sesizărilor/reclamațiilor și a altor    dispoziții date de conducerea DSVSA: 3  cazuri de cercetări, o  sancțiune încheiată cu o amendă contravențională în valoare de 2.600 lei din care 2.000 lei împreună cu Poliția Animalelor și  alți 600 lei, împreună cu BCOSA.

S-au mai dispus două controale dispuse de conducere în unități de comercializare din mediul rural sancționate cu amendă contravențională în valoare de 2000 lei și un avertisment, împreună cu inspectorii BCOSA.

(Jurnal)