În ziua de 25 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Secției nr. 2 Poliție Rurală Comana au organizat și executat o acțiune pe linie de persoane urmărite, ocazie cu care au depistat un bărbat de 52 de ani, din municipiul Giurgiu, pe numele căruia Tribunalul Giurgiu a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la o pedeapsă de 4 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită.

De asemenea, în cadrul acțiunii, polițiștii au depistat un tânăr de 28 de ani, din comuna Vărăști, județul Giurgiu, pe numele căruia Judecătoria Giurgiu a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la o pedeapsă de 1 an și 2 luni închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

Cele două persoane au fost conduse la sediul unității de poliție pentru întocmirea documentației necesare și depuse ulterior în cadrul Penitenciarului Giurgiu.

În aceeași zi, polițiștii Secției Nr.4 Poliție Rurală Ghimpați au depistat pe raza comunei Iepurești, județul Giurgiu, un bărbat de 75 de ani, din municipiul București, care figura urmărit la nivel național, ca persoană dispărută din 24.06.2020.       

Tot în ziua de 25 iunie a.c., și polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Comana, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat pe raza localității Vărăști, un bărbat de 44 de ani, din comuna Vărăști, dispărut de la domiciliu din data de 21.06.2020.