FAN Courier anunţă că 24 de persoane angajate la depozitul din Ştefăneşti au fost infectate cu COVID-19, dar activitatea companiei se desfăşoară normal.

Compania spune că nu există risc de infectare nici pentru ceilalţi angajaţi şi nici pentru beneficiarii expediţiilor, prin intermediul coletelor sau plicurilor expediate.

”Majoritatea angajaţilor testaţi pozitiv erau deja în izolare la momentul efectuării testelor şi toţi contacţii direcţi ai acestora au fost izolaţi şi au intrat în carantină la domiciliu pentru 14 zile, conform protocolului medical în vigoare. Personalul izolat reprezintă un procent mic din totalul personalului care activează în HUB-ul din Ştefăneşti. În plus, echipele din depozitul FAN Courier sunt autonome şi nu interacţionează, astfel că riscul de infectare între echipe este minim. Activitatea companiei se desfăşoară la parametri normali, echipele FAN Courier fiind pregătite anterior pentru un astfel de scenariu. Pentru siguranţa sanitară a angajaţilor vom intensifica controlul şi triajul epidemiologic”, a declarat Cornel Morcov, Chief Commercial Officer FAN Courier.

Compania confirmă faptul că a fost informată de autoritatea competentă din judeţul Ialomiţa cu privire la confirmarea suspiciunilor de infectare cu COVID-19 în cazul a 24 de persoane angajate ale FAN Courier pe poziţia de manipulant marfă în depozitul din Ştefăneşti.

Totodată, reprezentanții companiei au anunțat faptul că au fost declanșate procedurile stabilite prin planul pentru situaţii de criză COVID-19, astfel încât activitatea curentă să se desfăşoare în condiţii normale.

(Jurnal)