Formația giurgiuveană a avut miercuri de la ora 16:30, reunirea pentru noul sezon competițional, însă antrenorul Costel Enache (46 de ani) n-a fost prezent.
Ședința de pregătire a giurgiuvenilor a fost condusă de secunzii lui Enache, Ionuț Boșneag și Cătălin Munteanu. Dan Alexa ar putea prelua echipa giurgiuveană. 
ENACHE, DEMIS DE ASTRA
Costel Enache,  a fost demis miercuri ,12 iunie ,de Astra. Deși giurgiuvenii au jucat în play-off-ul Ligii 1 și în acest sezon, oficialii clubului au fost nemulțumiți de eșecul din finala Cupei României. Astra a pierdut trofeul în prelungiri cu Viitorul, scor 1-2, după ce a condus în timpul regulamentar cu 1-0. Înfrângerea a însemnat și ratarea prezenței în cupele europene.
LOTUL PREZENT LA REUNIRE:
Portari: Lazar, Nedelcovici
Jucători de câmp: Butean, Crișan, Bejan, Dima, Pires, Moise, V. Gheorghe, Roșu, Biceanu, Culda, Chiriac, Balaure, Dr. Gheorghe, Șerban, Llullaku, Alibec, Hambo, Găvîrliță
Nu s-au prezentat la reunire Filip Mrzljak, Florin Bejan și Mike Cestor, care nu vor mai face parte din cadrul echipei și din sezonul viitor. 
Programul echipei va cuprinde un turneu în Slovenia, începând cu 21 iunie. Programul meciurilor amicale din cantonamentul de la Rogla cuprinde meciuri cu Rotor Volvograd (24 iunie), Ural (26),  Cukaricki (29) și Slaven Belupo  (2 iulie).