Primarul Dan Rusu ne vorbește despre noua sală de sport care prinde contur, de la o zi la alta, în comuna Adunații Copăceni!

0
663

Sala de sport din Adunații Copăceni prinde contur de la o zi la alta.

Astăzi, joi, 23 martie  au fost montate grinzile de susținere, urmând ca în cel mai scurt timp să se facă ranforsările și să fie acoperită – ne declara primarul localității, Dan Rusu, noua construcție fiind realizată pe un teren aflat în Adunații Copăceni, în imediata apropiere a noii Școli, lângă Primărie.

Sunt foarte mulțumit sufletește pentru că sala de sport se află chiar în curtea școlii, putând astfel să-și îndeplinească menirea pentru care a fost construită,  elevii putând să o folosească la maximum, nefiind nevoie să se deplaseze la distanțe foarte mari, ca în alte localități.

Vă dați seama…, dacă o sală de sport nu o pui lângă școală pentru ca elevii să beneficieze de ea, n-ai făcut nimic. Dacă o pui la jumătatea satului sau pe vreun câmp, așa cum s-a întâmplat în alte localități din țară, cine vine la ea? – mai spunea primarul Rusu.

Sala este una modernă, încălzită, cu vestiare și cu o capacitate de 108 locuri pe scaune. Vă închipuiți ce frumoase vor fi deschiderile de nou an școlar organizate în această sală…

Întrebat când ar putea fi inaugurată noua sală de sport din Adunații Copăceni, primarul Dan Rusu ne-a indicat luna iulie a acestui an.

Țin totodată ca cei care lucrează pe toate șantierele să fie imortalizați pentru a-i face mai responsabili față de lucrările pe care le execută și să nu ia totul în joacă, pentru că vor răspunde, ulterior, de calitatea execuției. Iată motivul pentru care am dorit să apar cu ei în imaginile pe care vi le-am pus la dispoziție pentru a le publica – ne-a mai precizat primarul localității Adunații Copăceni, Dan Rusu.

(Jurnal)