18 permise de conducere reținute în ultima acțiune întreprinsă de polițiștii rutieri giurgiuveni

0
235

 La data de 23 octombrie a.c., în intervalul orar 12:00-18:00, polițiștii rutieri giurgiuveni au desfășurat o acțiune de amploare în județul Giurgiu, privind asigurarea unui climat de ordine și siguranță rutieră, reducerea riscului rutier în rândul participanților la trafic și combaterea cauzelor generatoare de accidente.

Cu ocazia activităților desfășurate, au fost aplicate 143 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 46.045 de lei, iar ca măsuri complementare au fost reținute 18 permise de conducere și retrase 3 certificate de înmatriculare pentru încălcarea prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, în perioada de referință, polițiștii giurgiuveni au legitimat 328 de persoane, au verificat 265 de autovehicule și au efectuat 91 de testări cu aparatul Drager.

Acțiunile continuă pe linie rutieră și în zilele următoare pentru conștientizarea tuturor participanților la trafic despre importanța respectării normelor rutiere!”, informează Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu.

(Jurnal)